Dárkové kazeta s červenými víny bez SO2
Kód: 5796Související produkty
Detailní popis produktu
Château Saint-Estève - Délicea, Corbières Rouge
Historie usedlosti Château Saint-Estève v oblasti Corbières v Languedocu je velmi bohatá - její vinařská tradice sahá až do 18.století k řádu cisterciánů. Na zdejších oblázkových půdách výborně dozrávají hrozny tradičních odrůd regionu - příkladem je také toto podařené červené cuvée "Délicea", které bylo vyrobeno scelením typických odrůd apelace - Carignan a Grenache Noir bez přidaného oxidu siřičitého. Hrozny zrály na vinicích, pokrytých okrovými a červenými oblázky, bohatými na oxidy železa, které dávají hroznům dostatek barviva a starají se o dokonalou zralost. Víno má efektní rubínovou barvu s fialkovými odlesky, elegantní vůní borůvek, moruší, ostružin a zralých blum a kulatou chuť višní v čokoládě, lékořice a kandovaného ovoce. Dochuť je dlouhá, ovocná. Výborně doprovodí hovězí kořenité speciality, grilované pokrmy, tepelně upravenou zeleninu nebo sýry s bílou plísní.Vyzkoušejte také náš recept na výborného králíka na jalovci a červeném víně.
Vinifikace: Pěstováno dle zásad integrovaného zemědělství, ruční sklizeň, tradiční vinifikace, zrání na kvasinkách po dobu 2 měsíců, pravidelné promíchávání kalů, scelování, tradiční korková zátka
Teplota podávání: ⍰ Mírně vychlazeno 16-18°C
Obsah alkoholu: 14%
Objem láhve: 0,75 l
Château Baron Bertin - Cuvée Prestige, Rouge
Šarmantní barikové cuvée z výjimečného ročníku, vyrobené v limitované edici z odrůd 80% Merlotu a po 10% Cabernetu Franc a Sauvignon podle původních vinařských procedur s minimálním množstvím přidaného oxidu siřičitého. Ve vůni je černý rybíz, třešně, kakaové sušenky, vanilka a stopy koriandru, v chuti je plné, bohaté a harmonické, převládá zralé ovoce, višně v čokoládě, lékořice a vanilka. Závěr je příjemně ovocný s kořenitými tóny. Vynikající barikové cuvée za velmi příjemnou cenu. Víno se skvěle hodí k méně kořenitým pokrmům z vepřového či telecího masa, ke grilované zelenině nebo čokoládovým dezertům. Vyzkoušejte třeba s našim receptem na masová hnízda v jarní cibulce.
Vinifikace: Jílovo-vápenaté půdy, mechanizovaná sklizeň, třídění hroznů, fermentace v nerezových nádobách s termoregulací, malolaktické kvašení, scelování
Teplota podávání: ⍰ Mírně vychlazeno 16-18°C
Obsah alkoholu: 14,5%
Objem láhve: 0,75 l
Doplňkové parametry
Kategorie: | PAPÍROVÉ KAZETY S ČERVENÝMI VÍNY |
---|---|
Barva & druh: | Červené |
Obsah cukru: | Suché |
? Způsob zrání: | Barrique (225 až 228 l), Inertní technologie |
? Druh dárku: | Papírové kazety s víny |
Apelace: | AOC Corbières, AOC Bordeaux, |
Odrůdy: | Carignan, Grenache Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.