Jean Brunet - Terina z vepřového masa
Kód: 6514Detailní popis produktu

Klasika mezi paštikami - to je tradiční paštika z vepřového masa, sádla a jater se špetkou soli a muškátového oříšku. Vyzkoušejte ji podle receptu z jihofrancouzských Pyrenejí!
Hmotnost: 90 g
Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, vepřová játra - 30%, sůl, koření, muškátový oříšek
Pro společnost Jean Brunet, kterou najdete v jižní Francii na úpatí Pyrenejského masivu, je zásadním krédem věrnost tradičním venkovským receptům a výroba konzerv bez umělých barviv, konzervantů a dalších chemických přísad. Společnost byla založena v roce 1895 panem Louisem Brunetem, který byl vyhledávaným řezníkem v regionu. Klíčovým milníkem pro celou společnost bylo převzetí jejího vedení vnukem zakladatele, panem Jeanem Brunetem, který vytvořil novou strategii a zaměřil se na výrobu paštik ve skle a v konzervách a společnost od té doby výrazně vyrostla a dostala se na zahraniční trhy. Od roku 2020 byla výroba rozšířena o prémiové značky, speciální a BIO produkty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.