Jean Hénaff - Vepřová terina s hříbky
Kód: 6498Detailní popis produktu
Vepřová terina s lesními hříbky dle původního rodinného receptu z roku 1915, vyrobená bez konzervantů a barviv. Výborně chutná s čerstvým chlebem a plným červeným vínem!
Hmotnost: 180 g
Složení: Vepřové maso, vepřová játra, kuřecí játra, vepřové sádlo, vaječný bílek, lesní hříbky - 3%, houba Jidášovo ucho - 2%, bramborový škrob, mořská sůl, koření
Společnost Jean Hénaff byla založena v roce 1907 v městečku Pouldreuzic ve francouzské Bretagni jako konzervárna zeleniny. Protože v zimě bylo méně práce, začal Jean vyrábět také masové konzervy. Od ostatních se odlišoval vynikající kvalitou - nebál se do konzerv vkládat ty nejhodnotnější kousky masa. Původní recepty pro paštiky jsou pečlivě uchovávány a jsou stále používány již více než století. Veškeré pochoutky se vyrábí bez chemických konzervantů nebo barviv s důrazem na autentickou chuť surovin. V roce 2016 byla společnost Hénaff vyznamenána cenou "Enterprise du Patrimoine Vivant" neboli "Společnost uchovávající živoucí dědictví"
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.