VÍNO K RYBÁM
U ryb a plodů moře je potřeba víno vybírat podle způsobu jejich úpravy:
-
Jednoduchá úprava rovná se lehké, ráznější bílé víno, které bude zastupovat citrón.
-
Pokud jsou ryby doplněny smetanovou omáčkou, hodí se tělnatější, komplexnější bílá vína.
-
Hutnější ryby, jako je tuňák nebo losos potěší růžová vína nebo červená vína s nízkým obsahem tříslovin (nikoliv bariková vína) - Cabernet Franc z údolí Loiry nebo mladé Beaujolais nebo burgundský Pinot Noir
-
Tučné ryby jako jsou sardinky nebno makrelu přežije jen málokteré víno, nejlépe si s nimi poradí neutrální suchá vína, např. z odrůdy Muscadet nebo Chenin Blanc z údolí Loiry
Potřebujete víno jako dárek? Vyberte si některýz našich degustačních balíčků nebo si vybírejte z široké nabídky dárkových balení vín - nabízíme základní i luxusní dárková vína ve všech cenových relacích.
PROJDĚTE SI TAKÉ:
125 položek celkem
Zavřít 
Značky
Barva & druh
Obsah cukru
Způsob zrání?
Položek k zobrazení: 125
Ostatní zákazníci navštívili také tyto stránky:
VÝHODNÉ BALÍČKY
|
![]() |
Sady vín se slevou až 10% |
300+ DÁRKOVÝCH BALENÍ VÍN
|
|||