VÍNO KE GRILOVANÝM POKRMŮM
Grilované pokrmy bývají většinou kořenitá jídla s větší intenzitou a komplexitou chutí. Pro zvýraznění chutí je maso často marinováno - taková jídla si žádají podobně výrazná, komplexní a intenzivní vína, která se nebudou bát postavit takové explozi chutí. Vhodná jsou zejména plná aromatická, komplexní bílá nebo červená vína nebo vína, která zrála v barikových sudech. Dejte si pozor na kombinaci ostrého koření a alkoholu - pokud k pálivému pokrmu naservírujete víno s vysokým obsahem alkoholu, můžete zničit zážitek z obojího, neboť alkohol zvyšuje pálivost pokrmu.
Inspirujte se našimi dalšími tipy pro výběr vhodných vín k pokrmům nebo na naše doporučení k pokrmům podle abecedy. Potřebujete víno jako dárek? Vyberte si některýz našich degustačních balíčků nebo si vybírejte z široké nabídky dárkových balení vín - nabízíme základní i luxusní dárková vína ve všech cenových relacích.
PROJDĚTE SI TAKÉ:
Barva & druh
Obsah cukru
Způsob zrání?
Suché červené víno z 50% Merlotu a 50% Cabernetu Franc z jílovitých půd Bordeaux s tóny višní, borůvek a šípkové...
Suché červené víno z 50% Merlotu a 50% Cabernetu Franc z jílovitých půd Bordeaux s tóny borůvek a švestkových...
VÝHODNÉ BALÍČKY
|
Sady vín se slevou až 10% |
300+ DÁRKOVÝCH BALENÍ VÍN
|
|||